tirsdag 11. august 2009

Dubside ankommer Norge!!


Med danske ferga ankommer mr. Dubside him self Norge for første gang. Jean, Ragnar, Pål og jeg står spente på brygga i Oslo og venter på denne svartkledde lille herlige mannen!!
Det er så hyggelig å se han igjen!!
Pål og jeg har lurt litt på om Dubside kanskje føler vi forfølger han! :p
He he! Rullemiljøet er ikke så stort enda!! ;)
Hva viser man en amerikaner med sans for kajakk og Grønland? Frammuseet selvfølgelig!! :D
Dubside gikk interessert rundt og knipset bilder av Norges kanskje største skryte historie.
Og om Dubside forsvant var det bare å gå i retning de gamle kajakkene. Og der var han!! Knipset i vei som rene japaneren!! ;)Etter museumsbesøk på Bygdøy tok vi turen til Vestfossen. Det var planlagt grilling ved et vann like i nærheten, men siden værgudene ikke var helt på vår side denne dagen stilte Anders Thygesen hagen sin til disposisjon! Veldig hyggelig!!
Det luktet raskt deilig grillmat og sønnen til Anders nølte ikke med å henge opp tauet. Det er bare å ta av seg hatten for denne gutten altså! Han var kjempe flink!!
Dubside var raskt ute med å gi instruksjon. Det var kanskje noe språkproblemer, men med litt hjelp fra far lærte det lille talentet flere nye ruller!! Misunnelig!! ;)

Etter masse god grillmat reiste vi alle ut til Fiskumvannet. Her ble det litt padlig og masse rulling (slik det skal være!! :p ) Sigurd Henriksen kom også en tur! Veldig hyggelig!!
Anders ville gjerne prøve qaanaaqen min og selvfølgelig fikk han gjøre det. Etter noen ruller kom han padlene tilbake til stranden og kommenterte: "Jeg trodde denne kajakken skulle være lett å rulle!"
Jeg er utrolig glad i kajakken min, men den er nok ikke så lett rullet som den ser ut til!! ;)


Vi var også så heldige å få en liten omvisning på verkstedet til Anders.
Tenk å hatt et slikt lokale i kjelleren!! Da hadde det blitt mye bygging og høvling av både kajakker og årer!!
Vi ble hvertfall veldig inspirert av denne måten å bygge kajakk på!! Kanskje vi kommer tilbake på byggekurs en dag!!!


Etter en fantastisk dag var vi vel tilbake til huset til Jean og Ragnar i Åmot. Et lite, men utrolig koselig hus med masse hjerte rom!!Tidlig onsdag morgen startet reisen til Stokkøya!! Vi gleder oss masse!! ;D


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar