onsdag 17. juni 2009

Sommerleiren på Hvaler 2009!!!!

Nok en vellykket leir på Hvaler er overstått!! :D


Været var ikke meldt til det beste, men foruten noen dråper på fredagen ble det kjempe bra!


Vår lille Grønlandsleir ble rigget opp og nesten før tau stativet var satt opp var det full aktivitet med husking og turning! ;)


Utover kvelden da barna hadde lagt seg var det de store barna sin tur til å teste ut grønlanske tauøvelser.Tror det vil bli hengt opp tau i flere hager fremover etter helgen! ;) Ikke bare er dette god trening for å lære seg rulla, men også utrolig bra trening av kondisjon, styrke, smidighet, koordinasjon og ikke minst balanse! Alt på en gang! :)


For dere som ønsker å teste ut dette vil vi anbefale Dubsides video "Greenland Rope Gymnastics- Qajaasaarneq" Her går han grundig inn i de forskjellige øvelsene og gir tips til utførelse.Lørdag var det rulle kurs og padleteknikk kurs som sto på planen.


4 ivrige deltagere trosset det noe
kalde vannet og stilte opp for å lære
seg rulla og for å teste ut
Grønlandsåra.


Spesielt Alaska åra var det mange som syntes var en topp åre å padle med. Åra er ikke så fin å rulle med, men til padling er den super. Lett og sitter veldig godt i vannet.Vi lurte egentlig litt på om de ville komme tilbake med årene våre!! ;)Lørdagkveld var det duket for vårt lille show. Ingen av oss har gjort noe slikt før så spenningen var stor! Harald Rishovd stilte opp som speaker og gjorde en glimrende jobb!! Tusen takk Harald!! Du er ansatt neste år også!! :D


Vi har ingen bilder selv fra showet, så hvis det er noen som sitter på noen fine bilder må dere gjerne sende de til oss!!

Vi følte selv at ting gikk som det skulle og med all den positive tilbakemeldingen vi fikk etterpå så tror jeg også at publikum var fornøyde! Utrolig artig og veldig inspirerende!! Det frister til gjentagelse!! ;)

Tusen takk til alle som tittet på og alle de gode tilbakemeldingene!!!

2 sporty gutter stilte opp til rullekonkurranse!! Innsatsen var det ikke noe å si på!!! Petter fikk en flott første plass og Erik en strålende 2.plass!! Gratulerer!!! Nå har dere kommet dere gjennom deres første konkurranse gutter så nå er det bare å trene på videre!!! Takk for insatsen!!! :DSøndagen var det klart for nytt rullekurs og 8 ivrige deltakere stod klare til å lære seg rulla. Det var en utrolig bra og lærevillig gjeng og hele 3 stk lærte seg håndrulla i løpet av de 3 timene vi holdt på! 4 andre klarte både scullingen flott og rulla satt etterhvert!!Også flere andre typer rulle var det mange som lærte seg på denne korte tiden!!
Kjempe bra! Bedre uttelling kunne vi nesten ikke hatt!!

Begge rullekursene var kjempe bra og deltakerene virket svært fornøyde! Det ble mange "en gang til" og "en siste gang" !! ;) Slikt liker vi!!! :D

På de to bildene er det Marianne Lynum i aksjon. Hun var med oss begge dagene og var en super lærevillig elev! Selv om ting buttet litt underveis var smilet alltid der og det å gi opp var aldri et alternativ!!
Og selv om hun ikke trodde på det selv satt rulla kjempe bra til slutt!!
Flott insats Marianne!!


Denne lille frøkna med navn Emma 12år (?) var et av de virkelig store talentene denne helga!!
Hun hadde kun padlet litt tidligere og tror det eller ei, men i løpet av en times tid lærte hun Side schulling, static brace, standard rulla, butterfly rulla og HÅND RULLA!!!
Helt utrolig!!!! :D

En Tahe Marine Greenlander ble kjøpt inn av en veldig stolt pappa så håper virkelig vi får se mer til denne jenta i fremtiden!!

Ta gjerne kontakt med oss! Vi er spente på å høre hvordan det går med Emma og den nye båten!!

Dere må gjerne ta dere en tur nedover hit for en hyggelig dag på sjøen og masse rulling!!


Det var ikke så lett å få sove søndag kveld...
Etter en så vellykket helg og masse positive inntrykk var det kjedelig at alt var over så fort!! ;)
Men men... hverdagen har inntatt oss også!!

Nå er det bare å stå på og trene masse!!!

Vi legger ut noen fine rullevideoer av våre kjempe flinke elever etterhvert!!

Flere bilder: http://picasaweb.google.com/Norsaq09/SommerleirenPaHvaler2009#

Tusen takk for en fantastisk helg alle sammen!!!Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar