søndag 22. august 2010

Årets beste padletur!!


Årets beste padletur gikk i år fra Göteborg og hjem i Skjebergkilen!! Pappa var snill og kjørte oss til en fin strand ikke langt fra Torslanda, rett nord for Göteborg. Turen begynte fint med lite vind og ok vær. Første stopp var Marstrand for litt påfyll av proviant. Der padlet vi forbi et staslig skip med dansk flagg og krone. Det var BMW seilas der og vi gjettet på at det var Danske kronprinsen som deltok.
Andre dag fant vi denne flotte telt plassen! (øverste bilde). Vi liker slike padle inn - padle ut steder! Slippe å bære ting og tang for langt!! ;) Stedet er rett nord for Kyrkesund, på Skaboholmen.
I kyrkesund traff vi på to andre fra Sarpsborg/Fredrikstad som var på samme tokt som vi. De også i Trapper kajakk, men hver sin.
Lunsj stopp til høyre her!
Turen gikk videre forbi Kjærringö og innom Stocken for å kjøpe kart.
Og selvfølgelig kjøpe is på Gullholmen!Dette bildet tatt på vei over til Smögen. Heldigvis begynte turen med fin medvind og greit padle vær, men endte slik..
Vi endte opp på et bakeri i Smögen et par timer for å tørke opp litt.
Heldigvis bedret været seg etterhvert og det ble en fin kveld.


Flott telt plass ute på Svangen fyr!Hilse på kuene i Sotenkanalen!
De forsto ikk norsk, men var veldig nyskjerrige! ;)


Dette er tatt rett utenfor Grebbestad på nabo holmen til Musön. Kvelden var fin, men midt i natten ble vi vekt av et skikkelig torden vær! I begynnelsen var det langt borte, men en gang tordnet det til skikkelig rett utenfor teltet! Det smalt så vi hoppet på madrassene! Pleier ikke være redd tordenvær, men teltet føltes ikke ut som det tryggeste stedet akkurst da...
Siste dag var litt kjedelig å våkne opp
til! Gledet oss nok litt til en dusj og til å ligge i senga, men vi kunne godt padlet i minst en uke til!!
Neste sommer må vi sette av lengre tid!! En uke er alt for lite!! ;)
Siste dag var litt ekstra kjedelig også for det blåste skikkelig norda vind rett i mot inn Skjebergkilen og på toppen av det hele røyk roret...
Men vi kom oss heldigvis frem, men savner telt livet og padligen!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar